Naviate Zero - optimoi rakennuksen hiilijalanjälki vaivattomasti suunnitteluvaiheessa

Katso tallenne

Vertaile rakennusmateriaaleja ja optimoi hiilijalanjälkeä helposti suoraan Revitissä.

Suomessa 2025 voimaan astuva uusi rakentamislaki ajaa muutosta vähäpäästöisempään rakentamiseen. Naviate Zero auttaa sinua tekemään vähähiilisemmät valinnat rakennusmateriaaleihin jo suunnitteluvaiheessa työskennellessäsi Autodesk Revitillä.

Webinaarissa Symetrin Prina Massaon näyttää, miten voit Naviate Zerolla laskea raaka-aineisiin, kuljetuksiin ja valmistukseen liittyvät hiilidioksidipäästöt Revit-mallissa. LCA-laskuri auttaa arvioimaan koko rakennuksen hiilijalanjälkeä valittujen materiaalien perusteella, ja visualisoidut laskelmat helpottavat tietojen vertailua. Valitsemalla maan ja yksikön kaikille luokille varmistat, että laskelmat ovat tarkkoja ja räätälöityjä paikallisiin olosuhteisiin.

Naviate Zero auttaa optimoimaan rakennuksen hiilijalanjälkeä elinkaaren alussa, tuotevaiheessa A1-A3. Kun tarvitset elinkaariarvioinnin koko rakennuksen elinkaaren ajalta, ratkaisu on One Click LCA, jonne voit siirtää tiedot Naviate Zerosta yhdellä klikkauksella. 

WEBINAARISSA NÄET:

 • Mitä on elinkaariarviointi?
 • Yleiskatsaus Naviate Zeroon
 • Naviate Zeron tärkeimmät toiminnot:
  • projektiasetukset
  • valitse ja suodata elementit
  • etsi ja käytä resursseja
  • katso ja vertaile tietoja
  • visualisoi ja dokumentoi CO2-päästöt
 • Lyhyt katsaus elinkaariarviointiin One Click LCA:lla

Webinaarin pitävät Symetrin Prina Massaon ja Niina Ahtiainen.

Täytä lomake katsoaksesi tallenne

Symetri Naviate Zero

Naviate zero

Naviate Zerolla voit  vertailla rakennusmateriaaleja ja optimoida rakennuksen hiilijalanjälkeä jo suunnitteluprosessin aikana suoraan Revit-mallissa.

Lue lisää

model on drawing paper

One Click LCA

One Click LCA on maailman johtava helppokäyttöinen ja automatisoitu elinkaariarviointiohjelmisto, jonka avulla voit laskea ja vähentää rakennushankkeiden ympäristövaikutuksia.

Lue lisää

Symetris bæredygtighedsydelser

Vastuullisuus

Symetrin ratkaisutarjonta auttaa vähentämään energiankäytöstä sekä materiaaleista aiheutuvia päästöjä. Kokeneet asiantuntijamme auttavat ottamaan käyttöön vastuullisen suunnittelun ja rakentamisen toimintatapoja ja työkaluja.

Lue lisää

SYMETRI_LOGO_RGB_NEG_WHITE_L

OTA YHTEYTTÄ
+358 9 5422 6500
info@symetri.fi