Hurtigere og bedre datahåndtering i Revit

Webinar

On-demand

Få mere tid og bedre overblik over dine Revit projekter

Er du træt af langsom datahåndtering i Revit? Du er ikke den eneste .... Hør hvordan du kan arbejde på en smartere måde, der giver dig mere tid og bedre overblik over dine Revit projekter.

På dette webinar viser vi, hvordan du kan navigere og gennemse dine Revit projekter langt mere effektivt via Naviate Accelerate - et tidsbesparende plugin, der optimerer dit arbejde i Revit. Du får også indsigt i, hvordan du kan tilgå og redigere parametre i Revits database, på en let og overskuelig måde. Altsammen så du kan arbejde hurtigere og få et bedre overblik over dine Revit projekter.

I Naviate Accelerate finder du de mest anvendte standarder og funktioner til Revit. Løsningen er ikke branchespecifik, men kan anvendes af alle, der ønsker at spare tid, kontrollere data og optimere deres workflows i Revit.

Webinar-indhold
På webinaret gennemgår Symetris BIM konsulent Jens Klitgaard de vigtigste værktøjer i Accelerate, når det kommer til datahåndtering. Disse værktøjer vil gøre dig i stand til at arbejde hurtigere og give dig et bedre overblik over dit Revit projekt. Uanset om du arbejder i et projekt, som du kender godt, eller skal gennemse et projekt fra en ekstern samarbejdspartner, vil disse funktioner hjælpe dig betydeligt.

På webinaret får du indsigt i:

  • Nemmere udvælgelse af elementer - via Live Selection
  • Hurtigere granskning - via Color Elements
  • Filter Elements - find nøjagtigt det element, som du har behov for 
  • Hvordan du redigerer Instance og Type parameter
  • Hurtig om-nummering af f.eks rum nummer
  • Project Clean Up - nem oprydning af bl.a. DWG-filer 
  • Spørgsmål 

Tilmelding til at se webinar on-demand

Henrik Munk Madsen
Henrik Munk Madsen
Business Area Manager AEC
Jeanett M.N. Brøsch
Jeanett M.N. Brøsch
Customer Development Manager
Tue Egebak
Tue Egebak
Customer Development Manager