WEBINAARI

Kuinka Spacemaker auttaa kehittämään parempaa rakennettua ympäristöä

Katso webinaaritallenne, kuinka Autodesk Spacemaker -työkalulla analysoit ja vertailet vaihtoehtoja rakennusprojektin alkuvaiheessa ja luot viihtyisämpää rakennettua ympäristöä.
 

Usein uusia rakennuksia suunnitellaan jo osittain valmiiksi rakennetuille alueille, jolloin ympäristö vaikuttaa tulevaan rakennukseen monin tavoin. Arkkitehdeille, kiinteistökehittäjille, kaavoittajille ja muille maankäytön suunnittelijoille tarkoitetulla työkalulla voit reaaliaikaisesti analysoida ja kokeilla erilaisten vaihtoehtojen vaikutusta rakennusprojektiisi. Tekoälyyn pohjautuvalla ohjelmistolla haet ja analysoit laajan määrän hankkeeseesi vaikuttavaa tietoa ketterästi.

Käytettävänäsi on yli 100 eri kriteeriä, joiden perusteella työkalu tekee laskelmat reaaliajassa ja näet ratkaisujen vaikutukset mm. valon, melun, tuuliolosuhteiden ja mikroilmaston kannalta. Visualisoidun datan avulla kokeilet ja vertaat nopeasti erilaisia vaihtoehtoja ja löydät sopivimmat ratkaisut hankkeesi kannalta.

Webinaarissa Spacemakerin Raoul Lindberg ja Maria Holopainen esittelevät, kuinka työkalu voi auttaa rakennusprojektissasi ja näyttävät esimerkkejä käyttötapauksista Suomessa.

 Webinaarin sisältö:  
  • Mikä on Spacemaker?
  • Kuinka perustat 3D-projektisi minuutissa käyttäen avointa dataa
  • Kuinka tekoäly auttaa projektissasi
  • Esimerkkejä käyttötapauksista Suomessa
  • Q/A

Ota meihin yhteyttä

Timo Jyrki-Petsalo
Timo Väyrynen
timo.vayrynen@symetri.com
+358 405 408 606
Jyrki Petsalo
jyrki.petsalo@symetri.com
+358 408 656 444