Infra Forum 1 september

 

Observera att eventet redan har varit.

Varmt välkommen till årets första Infra Forum som går av stapeln 1 september! Totalt bjuder vi in till fem tillfällen under hösten med intressanta föreläsare, visar relevanta produkter som kan hjälpa dig att effektivisera ditt arbete och delar med oss av tips och tricks. Anmäl dig via formuläret för att säkra din plats för 1 september och för att få inbjudningar löpande till kommande tillfällena.

Infra Forum del 1 med fokus på väg

När: 1 september kl. 13.30-15.30.

Var: Online

Agenda:

  • Loxias vägprojekt- full fart på E18 med Civil 3D och Naviate.
    Daniel Alderholm från Loxia berättar om deras vägprojekt där Civil 3D och Naviate Road användes. Daniel är Construction Engineer med stor erfarenhet av både mindre och större vägprojekt i Civil 3D och Naviate.

  • Väg på grundläggande nivå.
    Mia Kajsajuntti från Symetri går igenom hur du som vägprojektör använder Naviate som helhet från start till slut av ett projekt. Vi tittar på funktionerna alignment, profil och korridor, som ingår i grundläggande väg. 

  • Väg på avancerad nivå.
    Thomas Nilsson och Martin Olsén från Symetri håller en demo av Naviates avancerade funktioner för styrning och uppdatering av normalsektioner och vägkorridorer. De går även igenom export och samordning med mängdning, solider och Naviate Properties för egenskapsdata såsom AMA och Coclass.