Välkommen till webbinarium: Brandprojektera i BIM med Bimfire Tools

Onsdag 29 september kl 09.00-9:45

Webbinarium: Brandprojektera i BIM med Bimfire Tools

När: 29/9 kl. 09:00 - 09:45

I januari släpptes Bimfire Tools 1.0 på marknaden för Sverige, för att kort därpå sedan bli tillgänglig för norska marknaden. Nu har det gått snart nio månader och Bimfire Tools har genom dialog med användare och partners kommit med ytterligare versioner och nya funktioner. Dessutom har lokala versioner släppts på tyska, engelska, och danska.

Den 29:e september visar Bimfire Software upp sin senaste version och berättar hur du tar Brand till BIM. Martin Burrows, affärsområdeschef AEC Sverige på Symetri kommer att hålla en introduktion och moderera sessionen. Webbinariet gästas av Niklas Strannefors, Head of Digital Design på Bimfire Tools. Han kommer berätta om tankarna bakom Bimfire Tools och hur du bör tänka för att börja projektera brand i BIM. Vi gästas även av Marcus Nilsson, brandingenjör från Bengt Dahlgren, som kommer visa en demo av Bimfire Tools.

Under vårt webbinarium kommer du att få veta varför och hur du ställer om till digital projektering och vad det kan betyda för dig som brandingenjör liksom för ditt projekt. Det kommer även finnas tid för dig att ställa frågor.

Vad är Bimfire?

Bimfire Tools är en Revit-applikation för brandskydd. Genom att låta brandskyddsdata integreras direkt i en BIM-process skapas ett digitalt arbetsflöde och du får en obruten kedja av information. På så vis kan du vara säker på att du har rätt information genom alla led. Det bästa av allt: all brandskyddsdata blir tillgänglig för framtidens förvaltning. 

Bimfire Software arbetar för att du ska ha rätt brandskyddsdata vid rätt tidpunkt. Vår ambition är att bidra till digitaliseringen av brandskyddssektorn. Det är därför vi måste se över hur vårt arbete ser ut idag – och hur vi vill att det ska se ut imorgon. Läs mer om Bimfire Tools

Kurs: BIM-projektering av brandskydd

Vill du komma igång med BIM-projektering av brandskydd? På kursen lär du dig allt du behöver för att tryggt komma igång med Bimfire Tools och för att arbeta effektivt i 3D och BIM. Läs mer och anmäl dig här

Fyll i formuläret för att anmäla dig

Detta webbinarium är kostnadsfritt och varar i cirka 45 minuter. 

Martin Burrows
Martin Burrows
Affärsområdeschef AEC Sverige