Välkommen till webinarie om Bimfire Tools

Torsdag 28 januari, kl. 11:00

Webinar: Brandsäkra byggbranschen med Symetri och Bimfire Tools

 - nästa generations brandskydd

När: 28/1 kl. 11:00

På torsdag 28 januari välkomnar vi Bimfire Software som ska presentera den nya versionen av sin mjukvara Bimfire Tools. Medverkande är Erik Almgren från Bengt Dahlgren AB. Bengt Dahlgren AB började jobba i verktyget redan under 2020, och Erik kommer att dela med sig av deras erfarenheter, hur de jobbar med sina kunder och andra lärdomar. Erik har jobbat i 20 år på fältet som brandkonsult och varit aktiv i att företagets brandverksamhet.

Bimfire Tools har varit ute på marknaden i ett år och nu har man gjort ett antal uppdateringar i nära dialog med användare och samarbetspartners vilket innebär både förbättringar och förenklingar för dig som användare. Vi kommer även att få en inblick i den uppdaterade releasen då Matilda Weyler, Brandskyddsprojektör, Briab kommer att visa oss runt i verktyget och Niklas Strannefors, Head of Digital Design på Bimfire Tools berättar mer om tankarna bakom.

Martin Burrows, affärsområdeschef AEC Sverige på Symetri kommer att introducera men även att ställa lite frågor till talarna. Du som deltagare har så klart också möjlighet att ställa dina frågor i chatten. Under webbinariet kommer du att få veta varför och hur du ställer om till digital projektering och vad det kan betyda för dig som brandingenjör liksom för ditt projekt.

Vad är Bimfire?

Bimfire Tools är en Revit-plugin för brandskyddsprojektering. Genom att låta brandskyddsdata integreras direkt i BIM-processen skapas ett digitalt arbetsflöde och du får en obruten kedja av information. På så vis kan du vara säker på att du har rätt information genom alla led. Det bästa av allt: all brandskyddsdata blir tillgänglig för framtidens förvaltning. 

Bimfire Software arbetar för att du ska ha rätt brandskyddsdata vid rätt tidpunkt. Vår ambition är att bidra till digitaliseringen av brandskyddssektorn. Vi bygger för framtiden och vi anser att brandskydd bör behandlas på samma sätt. Det är därför vi måste se över hur vårt arbete ser ut idag – och hur vi vill att det ska se ut imorgon.

Läs mer om Bimfire Tools

Fyll i formuläret för att anmäla dig

Webinaret är kostnadsfritt och varar i cirka 1 timma. 

Martin Burrows
Martin Burrows
Affärsområdeschef AEC Sverige