Välkommen på BIM 360-fredag

Fredag 22 januari, kl. 10:30

Anmäl dig för att ta del av senaste nyheterna och uppdateringarna i BIM 360. Hålls av Symetris BIM-experter Pierre Gullander och Tomas Lindgren.

När: 22/1 kl. 10:30

Vid det här tillfället kommer vi att att berätta mer om den spännande nyheten Symetri E-learning för BIM 360. E-Learningplattformen vänder sig till dig som vill fördjupa dina kunskaper inom BIM 360 och är On Demand, vilket gör att du har tillgång till innehållet när det passar dig. Du kan välja mellan olika delkurser, s.k learning paths, och du tar dem alla i din takt och ordning som passar dig.

Utbildningen vänder sig till flera olika slag av användare:

  • till dig som vill få maximal nytta av BIM 360 Document Management för att bli effektivare i arbetet med dokument, modeller och ritningar
  • till dig som vill få maximal nytta av funktionaliteten kring molnbaserad worksharing med BIM 360 Design Collaboration
  •  till dig som vill fördjupa dina kunskaper och förståelse för BIM 360 och om hur lösningen kan hjälpa dig att nå högre kvalitet i projekt eller bli mer effektiv i ditt arbete!

Fyll i formuläret för att anmäla dig

Webinaret är kostnadsfritt och varar i cirka 1 timma. Kan du inte vara med? Anmäl dig ändå, du får en inspelning skickad per mejl efter webbvisningen.

Pierre Gullander
Pierre Gullander
Project manager AEC
Tomas Lindgren
Tomas Lindgren
Project manager AEC