Hvor mye tid kan entreprenøren spare på å bruke prosjekterendes underlag i byggeprosjekter?

Dette er første del av fem webinarer som fokuserer på Autodesks nye skybaserte plattform Autodesk Construction Cloud.

Er du arkitekt, rådgivende ingeniør, entreprenør eller byggherre i byggeprosjekter? Er svaret ditt ja, er du nok fullt klar over at det er en god del detaljer som må kontrolleres for å holde prosjektet på sporet. Dobbeltarbeid er en velkjent (u)venn, som dukker opp hver gang entreprenøren prosjekterer sitt eget underlag fremfor å benytte de prosjekterendes tegninger. Dukker det først opp en utfordring underveis, kommer den svært sjeldent alene. Og det koster.

Dersom du er på den prosjekterende siden, kjenner du kanskje til den siste-liten-endringen i tegningen som krever at du kaster rundt på alle planlagte oppgaver for å få rettet tegninger før det er for sent. Når det skjer, er det bare å håpe at bygningsarbeiderne ikke har rukket å konstruere basert på et utdatert underlag. Eller så har du kanskje vært på den andre siden, som har konstruert på bakgrunn av noe som inneholdt feil eller mangler, fordi den siste tegningen ikke kom fram i tide, eller at feilen aldri ble oppdaget.

Uavhengig av din rolle i byggeprosjektet, har du garantert kjent på fortvilelsen når prosjektet ikke går som planlagt. Derfor har Autodesk lansert Autodesk Construction Cloud (ACC), den nye generasjonen av BIM 360. ACC samler all prosjektdata i én og samme plattform, og på den måten kan du være trygg på at riktig person alltid har tilgang til riktig informasjon, til rett tid. Endringer oppdateres i sanntid, slik at alle alltid jobber med det siste underlaget, og risikoen for feil reduseres kraftig.

Fredag 17. september vil vår seniorkonsulent, Frode Thomas Isaksen, presentere Autodesk Construction Cloud, og blant annet ta deg gjennom:

  • eksempler på hvordan du reduserer risiko for feil, tidstyver og unødvendige kostnader
  • byggherrens gevinster ved å velge en samlet plattform i oppdrag
  • hvilke verktøy som inngår i plattformen og deres nøkkelfunksjoner
  • fordeler ved at entreprenøren kan hente ut prosjekterendes underlag direkte fra plattformen
  • hvilke moduler som lanseres i nær framtid

Bli med Frode Thomas i omtrent 30 minutter fredag 17. september kl. 12 og lær hvordan du kan øke lønnsomheten i tverrfaglige byggeprosjekter. Deltakelse er helt kostnadsfritt