TECH30 WEBINAR

Større sikkerhed med digital brandsikring
On-demand

SE WEBINAR ON-DEMAND

Hvordan brandsikrer du dine bygninger bedst muligt med færrest fejl i processen?

Digital brandsikring med sikkerhedsinformation integreret direkte i BIM-processen er en smart og sikker måde at arbejde på.

På dette webinar on-demand viser vi, hvordan du kan optimere brandsikkerheden i dine projekter og mindske fejl via Naviate Bimfire (tidligere Bimfire Tools) - et effektivt Autodesk Revit-plugin og BIM-værktøj udviklet til dig, der arbejder med brandsikring. Hør også hvordan DBI (Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut) anvender løsningen, og hvad de præcist får ud af det.

WEBINAR-INDHOLD
Senior Consultant hos Symetri, Niklas Strannefors viser hvordan Naviate Bimfire fungerer - og hvordan du går fra støvede brandsikringstegninger i PDF - til digital brandsikring med opdateret sikkerhedsinformation direkte i BIM-processen. Lene Pingel, Brandteknisk rådgiver hos DBI, fortæller om deres erfaringer med Naviate Bimfire og hvilke funktioner, som de især værdsætter.


TECH30 ikon_300 x 300FÅ INDSIGT I:

  • Fordelene ved digital brandsikring
  • Hvordan du let overholder dansk lovgivning og BS8644-1 standard 
  • Hvordan du nemt udarbejder en brandsikringstegning med korrekt data
  • Hvordan DBI anvender Naviate Bimfire
  • Spørgsmål

RELEVANT FOR
Arkitekter, brandingeniører, bygningskonstruktører m.fl., der arbejder med brandsikring.

Naviate_standard_S

 

TILMELDING TIL AT SE WEBINAR ON-DEMAND

fire extinguisher on gray wall-web-header

Naviate Bimfire

Naviate Bimfire er et Autodesk Revit-plugin, der gør det muligt at integrere brandsikkerhedsinformation direkte i BIM-processen i en digital arbejdsgang. Opret præcist de samme leverancer som før - blot digitalt og langt mere effektivt og med korrekt data. Naviate Bimfire er designet til nem dataoverførsel mellem interessenter.

Læs mere om Naviate Bimfire

fire extinguisher on gray wall-web-header

Bimfire Profile

For dig, der arbejder i Bluebeam tilbyder vi Bimfire Profile (tidligere Bimfire Tool Chest) som et add-on. Bimfire Profile forbedrer arbejdsgangen og giver hele virksomheden de samme forudsætninger for at levere professionelle tegninger i 2D med alle Bimfires symboler og i henhold til den danske ISO-standard.

Læs mere om Bimfire Profile

Naviate BIMFire fire alam white hallway

Brandsikkerhed i 3D

I en dynamisk verden af bygningsdesign og konstruktion spiller brandsikkerhedsingeniører en afgørende rolle i forhold til at sikre beboernes sikkerhed og velbefindende. Som brandingeniør ved du, at nøjagtighed og effektivitet er altafgørende for at levere vellykkede projekter. Det er her, Bimfire kommer ind i billedet.

Læs mere i blog

KONTAKT OS

 

Henrik Munk Madsen_Contact Cards AEC DK

Henrik Munk Madsen

Business Area Manager
AEC


+45 70 10 71 10
Jeanett Brøsch_Contact Cards AEC DK

Jeanett M.N. Brøsch

Customer Development Manager


+45 70 10 71 10
Tue Egebak_Contact Cards AEC DK (4)

Tue Egebak

Customer Development Manager


+45 70 10 71 10